Creació d'una presentació amb Google Docs

Sessió 3: Gestió de la informació.
De cercadors d'Internet n'hi ha molts, però només google és utilitzat arreu del món i en moltíssims idiomes. Recordava alguna cosa del perquè del seu nom. Per això utilitzant la mateixa eina que ens ofereix he escrit al quadre : "per què li van dir google".
Sortir de la paraula Googol, un googol és un nombre 1 seguit de 100 zeros, per una equivocació és dirà Google.
L'any 1996, Larry Page i Sergey Brin, eren dos estudiants que es van fixar que la informació de la xarxa a internet circulava de manera caòtica. Per tal de ordenar tot aquest embolic se'ls va ocurrir de crear una mena de pàgines grogues d'internet. Es va adonar que la xarxa tenia un aspecte de teranyina. Ja que les pàgines d'enllaços o links conduïen a d'altres pàgines i estirant dels fils es podrà arribar gairebé a tots els llocs d'Internet. A les hores van inventar uns programes informàtics que ordenaven totes les pàgines alfabèticament.
Google s'ha convertit en una de les empreses estrella de la red i ha fet milionaris als seus creadors (gràcies als enllaços de patrocinadors).
Però Google no és només un cercador, també ofereix altres serveis com ara el Google earth. El que de veritat fa competitiu a Google és el paquet de programes que serveixen per fer pàgines web, utilitzar fulls de càlcul, crear la teva agenda personal o fins i tot crear fitxers de text. Totes aquestes aplicacions són gratuïtes i accessible des de qualsevol ordinador del món.
Amb el Google és més dificil que és perdi la informació com si la guardessis al teu disc dur i a més pots consultar la teva informació/docs des d'altres ordinadors.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments